O nama

O nama

Grafomed štamparija počela je sa radom davne 1991. godine u predgrađu Aleksandrovca, 230km južno od Beograda. Na samom početku ponuda usluga sastojala se od ofset, sito i tampon štampe, a prekretnica u radu štamparije bila je 2009. godina, kada je ponuda proširena uvođenjem usluge flekso štampe koja danas predstavlja našu primarnu delatnost.

Grafomed temelji svoj rad na konstantnom unapređenju mehanizacije, edukaciji zaposlenih i proširenju obima usluga u cilju podizanja nivoa kvaliteta štampe. Zahvaljujući opremi najnovije generacije kao i stručnom timu, uz brzo prilagođavanje tržišnim promenama i implementaciji najnovijih tehnoloških dostignuća, klijentima nudimo inovativna rešenja za njihovo poslovanje.

Prateći inovacije u oblasti štamparskih tehnologija i delujući na osnovu dugogodišnjeg iskustva, stručni kadar Grafomed štamparije spreman je da u najkraćem roku odgovori na specifične zahteve klijenata i uspešno reši svaki izazov.

Od svog osnivanja, Grafomed predstavlja porodičnu kompaniju zasnovanu na principima efikasnosti, produktivnosti i inovativnosti, a najvažnije karike u lancu vrednosti jesu briga o klijentima, lični i profesionalni razvoj zaposlenih kao i konstantno podizanje kvaliteta rada i krajnjeg rezultata.

Na putu od prve i jedine mašine za rad do tržišnog lidera u regionu, nastavljamo da usavršavamo usluge, sa vizijom da ostvarimo primat na tržištu flekso štampe. Danas koristimo više od dvadeset mašina najsavremenije tehnologije i izvršavamo zahteve klijenata na više od 3.500m2.

Uspeh dugujemo predanom radu, pažljivom planiranju razvoja poslovanja i investiranju u opremu i zaposlene. Sa ponosom možemo reći da iza nas stoje vredni i odgovorni radnici sa jakom željom za usavršavanjem, mnoštvo otisaka i odštampanog materijala i zadovoljni klijenti čiji broj raste iz dana u dan.

Zašto baš mi?

Najviši nivo
kvaliteta
Najniže cene
na tržištu
Najkraći rokovi
isporuke bez
minimalnih tiraža
Stručna
podrška

U cilju da izađemo u susret i najzahtevnijim zadacima i ispunimo svaki zahtev kljenta u najkraćem roku, celokupni proces štampe, od prvog upita do krajnjeg proizvoda obavljamo in-house. Naši klijenti dobijaju kompletnu uslugu na jednom mestu i to bez ograničenja u tiražima, a uz nastojanje da ispunimo i najkraće rokove.

Najbitniji događaji
u istoriji Grafomeda

Politika sistema menadžmenta
i sertifikati standarda kvaliteta

SERTIFIKAT O USAGLAŠENOSTI GRAFOMED D.O.O. sistema upravljanja bezbednošću proizvoda, uključujući HACCP (analiza opasnosti i kritične kontrolne tačke organizacije) sa preporukama dokumenta CAC/RCP, 1-1969, rev. 4-2003 (HACCP)

SERTIFIKAT O USAGLAŠENOSTI GRAFOMED D.O.O. sistema menadžmenta kvalitetom organizacije sa zahtevima standarda SRPS ISO 9001:2015